![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned | ZOE nickiyle bildiğiniz DİLARA (AŞKIM 'IN YARIN DOĞUM GÜNÜÜ.SENİ SEVİORUM DİLOŞUMM NİCE NİCE SENELERE BERABER MUTLU OLMAK DİLEĞİYLE ![]() Konu dodoflex tarafından (06-05-2008 Saat 11:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | canım beniiim iyi ki varsın ![]() ![]() Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yıllara tatlım
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (06-05-2008 Saat 11:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | aY! inanmıy0rum aşkım ç0k tşk ederim ellerine sağlık bende seni ç0k seviyorum mucxxhihiuW! herkese ç0k ç0k tşk ederim bende sisi sevyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!! {ımmhh basdamda şok lessedli görinio cicim senmiabdın }![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : alkis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :a lkis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :al kis:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :alk is:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :alki s:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :alkis :![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır Konu zoe tarafından (06-05-2008 Saat 11:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | iyiki doğdun zoe ![]()
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | günler öncesinden kutlamak yasak sanırsam son akşam kutlayabilirsin tabi de ertesi gün üye siteye girer girmez görsün diye ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: askimin, dogumm, gunuuu, heeeyyy, miilleeettt, yarin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|