![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | lisedeyken bi matematik öğretmenimiz vardı ![]() adamın dilinden şu söz düşmezdi = "Hatice'ye değil neticeye bakıcaksın " gıccık olurdum ![]() ![]() adam haklıymış..bu sözü ben yönelteyim şimdi sana ![]() ![]() ne kadar zorluk yaşarsan yaşa hayata sıkıca tutunmak için hiç bir zaman geç kalmazsın.. ![]() aşk insana insan olduğunu her daim hissettiren nefis bi duygu gerçekten... kaybetmemenizi dilerim yürekten ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #16 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 18 Nisan 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | BEN ANLAMIŞTIM YEMİNEDERİM ikinizdede ruh hali aşık ve o tatlı atışmalar yokmu b![]() ![]() atmazmı gözüme çok sevindim mutluluklar
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| |
| | #17 (permalink) |
| Gold Member | teşkrler ![]() (gaza geldim birden ![]() bnde istiom yaa üff )
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! |
| |
![]() |
| Etiketler: emo0, sirine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|