![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | doğum gununu kutlarım nice mutlu yıllara kuzen msn ye girince bana çağrı at sohbet edelim kuzen.
__________________ Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır |
| |
| | #2 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | sayın modum ve aynı zamanda sevgili meslekdaşımın da doğum günüymüş... ![]() dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin..Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun...
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu gizz87 tarafından ( 8 Eylül 2008 Saat 03:26 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: 26 Mart 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | doğum gününüz kutlu olsun sıradaki şarkı benden size armağan olsun ![]()
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. |
| |
| | #6 (permalink) | ||
| Moderator | Alıntı:
sağol runyan sağol dostum teşekkurler Alıntı:
![]() Tetu nun da doğum günü aynı gunmus şaşırdım. Tetuyada nice yııllara
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] KATILMAK İSTEYENLER Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]. Konu ercan85 tarafından ( 6 Mayıs 2008 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | Apizim doum günün kutlu olsun yaş kaç oldu du aplaJım delsin sana bi şiir yasdırcam pardon yascam hazı geldim bol bol yemişsindir ama bi pasta veriim ![]() hedaeni hazırliim vercem |
| |
![]() |
| Etiketler: dogum, ercan85, gunun, kutlu, olsun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|