![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | SÜPRİZ unuttummu sandın kız küs olsakta bugünü kçırmam hoş ilkj tenefüs yapacaklarımla barışıcas ama nese![]() Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... ee hediyemibiliyosun zaten kuzü açıklama ama o kartı sakın nihahaa ![]() haa analadım sen geyik merkezinede özel istiyon hemen ![]() al bakalımm ama dikkatli kullann bu bir sunger bob evv robotu odanı toplatma sakın yojsa mesfta olurr ama her şeyi yaptırabilirsin ![]() ![]() çatlamayın hocamm koydum pastayıı ![]() kuzüme layık değil ama ![]() ![]() ercancım hani sen hep dersin yaa tetu savar diye kusura bakma betüll savarlanamıyp diye sana başka bi hediye vericem ercan savarr beğendinn dimi sorun yok nasıl kullanıldığınıda öğretcem ![]() aldın mı hediyenii ii bakk şu aşağıdakilerde senin gibilerdi şimdiye bu ilçla mefta oldular al oo ilacıı şurup gibi içç bişiyciğin kalmas ![]() ![]() nerden nereye nese ben uykuma devam edem by kuzümle küsmüydük allah alllah hepsi doğum günü hediyesi onunnamann kızmayın diğerlerinin ismini yazamadımm sabahın 7 sindee uyuyum benn konu tekrarı yapmayın ben kutladım ilk hıh ![]() Konu gözde96 tarafından (05-06-2008 Saat 07:16 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | kuzüm oouuvvşş Janım Jok saolNurettin abi sanada teşekkürler ha bu arada herkese benden de bi damla ERcan savar 96 lılarda iş görüoo ama ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Doğum Günün Kutlu Olsun TeTucum Nice Mutlu ve Sağlıklı Seneleree...Buyur Tatlım Buda Pastann ![]() ![]() Konu kimsin_sen tarafından (05-06-2008 Saat 10:58 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags: beraber, hep, suprizzzzd |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|