![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | h€Y miLL€d b€n g€€LdiMM 'sissd€ m€ni dab€h: P .. t€tu! €kLmişsin abLam kabuL€ddiM girmi0sun h€raLd€ v€ gösd€! fınndıq kurrduM sanad razdLamadım as kæLdı karn€L€r€ ii 0lussa ç0k0tata w€r€ç€m sis€ yazmaLarada dabİii kad0ş! naabin b€aW çançaasıM ösL€mm sana/)a synana /)iL€kL€rimiN aynısını suni0m (unudm@dım kötü gün d0sdu yin€ )m€L€K! güLd€nİs! JamJit!! zaati d0sdumm m€niM h€rzman görüşi0s akLıma g€L€n g€Lm€y€n saydıım sayamadııM h€r arkim€ s€wgi saygı k0caman sİsİ s€bioo0OOM !
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır Konu zoe tarafından (04-26-2008 Saat 02:35 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | hos geldin ![]() ilk hos geldin bnden saolasın benı unutmadıgın için cok mütanazip oldum ![]() neyse hos geldin zoe ozledik seni ![]() bu arada biraz geç vermiş olmamdaki sorun okuyamamamdı |
| |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | öhöm köhöm çok duygulandım şurda bierde aalamak isdyorum öncelikle ama sen dedin die inadada binmiş olablir: P)
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | hani ilk okul cocukları cikin yazar orta okula geçerde hoca yazını düzelt biraz der onun gibi olmustu öle dedim yazış stilin gusel gusel olmasınada ne bilim okunmuyo kolay zoece deilde turkeyce yazsan ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | hehe harbi ona bensedie hem stres atiom ben bouleh:>(nese çok üsd üszde yasmialım buarda malum )
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | bnimde nazım sana geçiyo ![]() ondan sana söledim böle yoksa baskasına yazını degiştir böyle ol söyle ol hayatta demem beklenmicek bişi degiştirme zate gusel ole bn sadece söledim muhabbet olsun diye ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | ok €yw. (bu benim insiatifimdi de neyse )buarda bi bakıcaz msj sayımızda düşüş olmuştıp!
| |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | hoşgeldin cicim çok teşekkür ederim özlettin kendini kaybolma bi daha bu kadar uzun süre ortalıktan canımın içi eee neler yaptın neler ettin nerelerdeydin sen bakiim hee ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| |
![]() |
| Tags: g83648364dim, h8364ym8364n |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|