![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | ÇANAKKALE DESTANI Yıl 1915 18'indeyiz Martın. Kendine gel biraz! Pek tekin değildi Çanakkale'nin suyu, Geçilmez bu boğaz... Geçilmez bu boğaz... Bizi Ne topun yıldırır, Ne kurşunun. Çünkü artık Başladı cengimiz. Er meydanında bulunmaz dengimiz... Sen misin Mustafa Kemal'im ileri diyen? İşte fırladık siperden. Sırtına yüklenmiş kahraman Seyit 276 kiloluk mermiyi, Koşuyor bataryasına ateşler içinden. Bu mermi denizlere gömecek Elizabet'i Buvet'i... Yanıyor bugün Anafartalar yanıyor, Denizler yanıyor, Dağlar yanıyor. Zafer bizimdir artık Düşman zırhlıları batıyor... Türk'üm, Muzaffer olarak doğmuşuz bir kere. Bir karış toprak uğruna Kimimiz şehit oluruz. Kimimiz gazi. Hiç değişmez bu yazı. Dünyada her yer geçilir belki Lâkin geçilmez Çanakkale Boğazı.. Fahri ERSAVAŞ evet bugün 18 mart 2008 yani Çanakkale zaferinin 93. yıldönemi.Tam 93. yıl önce düşman gemileri, donanmaları anladıkİ ÇANAKKALE GEÇİLMEZşehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet ve saygıyla anıyor.tüm Türk milletinin Çanakkale zaferini kutluyorum... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | ÇANAKKALE SAVAŞI Gülmeyiniz ey düşmanlar, Çanakkale geçilemez. Bekler nice kahramanlar, Çanakkale geçilemez. Filo, filoya dayansa, Yerler bomba ile yansa, Siperler kana boyansa, Çanakkale geçilemez. On Sekiz Mart Zaferi’ni, Herkes tanır Türk erini, Ölür de vermez yerini, Çanakkale geçilemez. Türk’ün göğsü, Türk’ün kolu, İman ile kuvvet dolu, Aslan yurdu Gelibolu, Çanakkale geçilemez. Akan kanlar dönse sele, Conkbayır’ı geçmez ele, Dünya kopup gelse bile, Çanakkale geçilemez. Birçok milletin askeri, Yenilerek kaçtı geri, Anladılar Türk’ün yeri Çanakkale geçilemez. Ali Osman ATAK |
| |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.. teşekkürler bir kez daha analım kahramanlarımızı ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Türkiyeye çanakkale dışında heryerden geçildi ama ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | evet tşk ederiz gerçekten bu arada jamjitede üzülerek katılıyorum..
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | butun sehitleri burdan saygıyla anıyorum............
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | keşke birileri düşünceme karşı çıksa
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: canakkale, kutlu, mart, olsun, zaferimiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|