![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | EVEET ARKADAŞLARIM TIP BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM BENİM AİLEMDE SAĞLIKÇI VE UMARIM GÜNDEMDEKİ TAMGÜN SORUNU ÇÖZÜLÜR
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | hem kutlu hem de geçmiş olsun 40 derece ha vay be ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | sitedeki tohtur ve heşmire abi ve ablalarımın bayramını kutlarım ( kim beeeeeeeen )
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | evet bencede kolay gelsin. . .tşk ederim arkadaşlar evet bir arazım olmadan atlattık iyym çok şükür şimdi ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | tıpçıkların bayramı o da iyi ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: bayrami, tip |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|