![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Baki
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Karshidan gelen 8 Mart Kadinlar Bayrami munasibeti ile tum Turk Dunyasi kadinlarini tebrik edirem... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ist
Ruh Halim: | daha bi kzıım ama olsun ![]()
__________________ I’m here without you baby..but your still on my lonely mind..I think about you baby..and I dream about you all the time.. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | farketmes neticede bayanıs tşk ederiz arkadaşım hepimizin kutlu olsun ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | bu kadınlar günü ezilmiş kadınlar için değilmi yinede kutlu olsun
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? |
| |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | ya penguen gene çok güzel kapak yapmış ama bulamadım daha koymamışlar nete ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: mart |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|