![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: BOŞVER ÖNEMSİZ BİRYER İŞTE:)
Ruh Halim: | aslında doğum günüm geçmişdi ama 21 şubatta benim doğum günüm vardı
__________________ кєşкє şย๒คt 13 çєкรє |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | oy senin kimse kutlamadımıı ii ozman ilk ben kutlim geçmiş doum günün kutlu ossun arkadaşım![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | bilseydik önceden kutlardıkk ![]() hadi doğum günü pastan benden olsunn Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Seneleree ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | artık tersten kutluyoruz tarihi geçtikten sonra ve pastadaki yazı birthday happy ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Kıvırma yeteneğin gittikçe gelişiyor ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | ha gözün aydın o zaman bu ara bu da benden acayip besleyici ve vitamin değeri yüksek bir pasta
| |
![]() |
| Tags: dogum, gunum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|