![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ![]() Doğum Günün Kutlu Olsun Devilish Nice Sağlılı, Mutlu ve Bol Geyikli Seneleree... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | üstünde at koşturacağın bir pasta Jamjitten hediye ![]() bunu da çeyizine koyarsın ![]() ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | mutlu yıllar devilishhhh ![]() ![]() nice gusell,dualarının kabul olduğu senelereee ![]() ![]() ![]() inş doru erkeği bulursun ammaa dikkat kıskananlar olabilirr ![]() Konu Bravegirl tarafından (02-12-2008 Saat 07:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | bütün ömrünün sağlık mutluluk huzur para aşk köşkler yalılar saraylar hanlar bahçeler mor sümbüller içinde geçmesi dilei ile doum günün kutlu olsun tam 2 kez banladıım ve 3. kez kıyamadıım nilay ![]() |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | yani iki harfi tutuyo biraz zorlarsak tam uyağa bile sokarız ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: devilish, mutlu, yillar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|