![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | WEBMASTERİN DOĞUM GÜNÜ(bir ercan96 klasiği )NOT:Biraz erken oldu ama napiyim koymazsam çatlardım hepsini kendim yazdım ![]() Bİ TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HADİ PAMUK ELLER CEBE ![]() Webmaster ile mobimag geyikmerkezi üyelerinin gelmesini beklemektedir Webmaster:nerde kaldı bunlar Mobimag:gelirler şimdi merak etme Derken TeTu , gözde96 ve ercan96 gelir Webmaster: hele şükür birileri geldi Gözde96:geldik web abi geldik ercanla TeTu yolda kavga ettilerde karakoldan anca geliyoruz TeTu:ispiyoncu gözde Ercan96:evet Mobimag:tamam didişmeyin bakiyim 1 saat sonra tüm üyeler gelir Webmaster: eeee nası gidiyor millet eğleniyor muyuz Jamjit:evet eğleniyoruz bu arada iyi yıllar web Webmaster: teşekkürler jamjit Kimsin_sen: ooo web iyi yıllar Webmaster: saol kimsin_sen Ercan96: bilin bakalım kimler geliyor Derken arkadan Senna,EDA,Bambık gelir Mobimag: ooo kimleri görüyoruz Senna sen askere gitmemiş miydin Senna: gittim ama sizin için kaçtım buraya geldin ![]() EDA: huhu bizde geldik Webmaster: oooo eda bambık Senna hoş geldiniz Derken sıra pastayı kesip hediyeleri açmaya gelir TeTu: pasta geldi Kimsin_sen: hele şükür TAHA38: ben çok acıktım hadi mumları üflede yiyelim Jamjit: taha dur bakiyim biraz Aysesolmaz: evet ya ![]() Mobimag: hadi oyalamayın da keselim Ercan96: dilek tutmayı unutma Webmaster: ilk defa doğru bişey söyledin ercan Webmaster: tuttum Tam üflenecekken TeTu: ne tuttun Gözde96: dilek söylenmez akıllım TeTu: yaaaaaaaaaaaaa Mumlar üflenir ve hediyeleri açma vakti gelir TeTu: ilk önce benimkiyi aç gözde96: hayır benimkini aç Ercan96: ya çocukluk yapmayın Bambık: evet ya doğru söyledin ercan Ercan96: ilk önce benimki açılcak ![]() EDA: yuh be yeğen ben de seviniyodum yeğen büyümüş diye Webmaster: didişmeyi bırakın bakiyim ilk önce mobininkiyi açıcam Derken parti biter Şimdi siz hediyeleri merak etmişsinizdir o zaman söylüyorum Mobimag: çok şık bir takım Jamjit: ercan96 nin aldığı helikopterle dünya turu ![]() Aysesolmaz: güzel bir çerçeve Senna: Galatasaray-fenerbahçe maçına 2 bilet Ercan96: TeTu savar ![]() TeTu: çikolatadan yapılmış bir webmaster heykeli ![]() Kimsin_Sen: laptop ![]() Gözde96: güzel bir mp5 TAHA38: şık bir araba EDA: ÖSS soru çözer ![]() Mesutt: yazıcı WEBMASTER İYİ YILLAR BİR ERCAN96 ESERİDİR İZİNSİZ ÇOĞALTILAMAZ… ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler Konu ercan96 tarafından (02-06-2008 Saat 12:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | hayır seni koycaz havai fişenklere
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ohh ohh kutlama erkenden başlamışş ![]() bu arada laptop u beğendin mii bak kıymetimi bill böle eleman nerde bulunurr adminine laptop alıyoo(aldığımı hatırlamıyom ama daha kendime alamadımm admine alıyomm ) |
| |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | sen şimdi adminde olursun ben o laptobu kendime mi yazsam
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | bişey değil adminim ![]() adres ne demiştiniz ![]()
| |
![]() |
| Tags: abime, hadiyem, web |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|