![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | apizim doğum günün kutlu olsun!!! nice mutlu senelere! 19 yaşın için sana başarı mutluluk geyik ve çikolatalı yıllar diliyorum! apilerin en güzeline ben yapmış olmasam da(iyi ki yapmamışım) güzel bi pasta ![]() bide hediye buldum ama başka bişi aklıma gelmedi ![]() DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN APİZİM!!! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | o hediyeden bende iki tane var ama sağol ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | happy new year TeTu nun apisi ![]() hem yazını sil siteyi bana bırakmasınlarmış adminler banlar kurtarır beni siteden de gözdeyle burcu
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bunlar havai fişenklerin ![]() ![]() ![]() ![]() bunlarda pastan ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler Konu ercan96 tarafından (02-05-2008 Saat 03:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags: apizim, dogum, gunun, kutlu, olsun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|