![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Mail geldi tetu dan da buraya yazayım dedim hepinizin dostlar günü kutlu olsun. (Tetu, bana gelen mailleri forwardlamayı sevmem buradan sana geri gönderdiğimi varsay) Bir de şiir var. Düştüğünde koşmuyorsa Halin nedir sormuyorsa Ellerinden tutmuyorsa Öyle dosta dost mu denir ? İyi günde yanındaysa Kara günde kaçıyorsa Mazeretler buluyorsa Öyle dosta dost mu denir ? Dost dediğin laf değildir Havadır, sudur, güneştir Bu değerler vermiyorsa Öyle dosta dost mu denir? (şiir defteri sayfasından alınmıştır)
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Kompleksli olarak düşünme beni de senin klavye j ile shift tuşunu aynı anda almıyor mu ? TeTu , jamjit yanyana görünce sorayım dedim.. Gözündeki değerimi falan mı yansıtmak istiyorsun nedir maksatın mobiii ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | yarım saat üye adıma bakıp j J arasındaki farklara odaklandım ne güzel bir isim seçmişim kendime kendi içinde evrimleşmiş gibi bişey. 29 harf birdir bize l yi L den j yi J den ayırmayız ![]()
| |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | sen a ları da yanına çizik atmadan yazıp notlarını alanları çıldırtanlardan mısın yoksa ^o)
| |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | yok benim a harfim kitap a'sı =) karıştırmak pek mümkün olmuo gerçi dier türlü olsaydı lisede ing sınavlarında fiillerin 1. ve 2. hallerini hocaya ii yuttururdum da nese![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | TeTu yada gözde96 yollamış öünkü bana da yollandı ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
![]() |
| Tags: dostlar, gunuymus |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|