![]() |
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | ![]() Tüm Müslüman aleminin ve GeYiK MeRKeZi ailesinin aşure ayını kutlar afiyetler dilerim. ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Müslamanlığımla bazı günler daha çok gurur duyuyorum ![]() Yukardaki gözünüzü doyurmazsa buradan devam edin.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bisim efe bi 50-60 tane gönderin onlardan bisim komşuların yaptığı pek güsel olmuyo bi tanesi getirdi içinde bi ben yoktum bi tanesi getirdi direk pirinç bana bıkkıntı geldi yyaaa mese herkesin aşure ayı kutlu olsun ![]() |
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | İlk defa mı Sizin oralarda aşure yapmayı bilen yok ben her sene şeker komasına giriyom burada ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: asure, ayi, basladi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|