![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: HaTaY
Ruh Halim: | Bu Gün Beni Doğun Günüm Sizede Doğum Gününüz Ne Zaman Sa şimdiden Nice Yillara...
__________________ |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Geç kaldım ya kusra bakma geçmiş doğumgünün kutlu olsun yaş kaç oldu? Benimki 5 Şubat.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: manisa ama yakında denizli olcak:)
Ruh Halim: | biras geç oldu kusura bkma iii ki doğdn daha nice geykli yıllara ![]()
__________________ ßuqün Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zâtên kâybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLmâ vâkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qâLâñ, Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêqi... Konu ksk_seyma tarafından (10-22-2007 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | aynen geç oldu ama iyiki doğdun nice yıllara
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Cre günaydın aradan yıllaaaaaaaaaaar geçmiş sen anca kutluon ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
![]() |
| Tags: benim, dogum, gun, gunum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|