![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Korkunç Videolar Korkudan tir tir titreyeceksiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: HaTaY
Ruh Halim: | ewet ben görünce o ne öle dedim bide siz bakın ---------------------------- bu adam doğurdumu? doğurduysa annemi babamı olacak? anlamadım
__________________ Konu gizz87 tarafından (09-05-2008 Saat 02:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | video fln yok yaaa dostum???
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | ![]() Arnold Schwarzenegger?in ?Ufaklık? filmindeki gibi Hindistan?ın Nagpur kentinde yaşayan Sanju Bagat?ın karnı birkaç ay içinde hızla büyüdü... Arkadaşları ?Hamile misin?? diye alay bile ettiler. Birgün nefes darlığı çekince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ?Karnında tümor var? dedi. Ameliyata alınan Bagat?ın karnında tümör yerine bir insana rastlandı.. Başında saçları, kol ve bacaklarında ise kas oluşumları gözlenen insanın kalbi karından çıkarılınca durdu. Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş ?fetus in fetus? vakası olduğunu belirledi. Yani Bagat, 36 yıldır ikiz kardeşini taşıyordu... Kardeşi, göbek bağı ve kan damarlarıyla gelişmiş ve Bagat?ın karnının şişmesine yol açmıştı. Vatan annemi baba mı diye merak edenlere araştırdım onlar kardeş
__________________ ÖLÜMDEN KORKACAK NE VAR AZRAİL'DE OLSA GELEN MELEK DEİL Mİ |
| |
![]() |
| Tags: adamin, bakabilir, cikiyor, deil, herkes, karnindan, kotu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|