![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Korkunç Videolar Korkudan tir tir titreyeceksiniz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | paylasım harika sehzade bencede yanlıs ama türkiyedede lazım birkac kişiye
__________________ giden gitmiştir gittigi anda bitmiştir Ben gideni degil giden beni kaybetmiştir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | açılmıo video kardeşş
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
Thanks: 11 Thanked 7 Times in 4 Posts | islam devletlerınde cok katı kuralalr var mesala zina işleyen basına bır torba gecırılıp, kuma gömülüyor v edaha sonra taslanıyor hırsızın önce sağ elı sonra bı bacağı ve yıne devam ederse ellerı ve kolları tamamen gıdıyor...tabı bunlar acımasızca ama bunları hakedenlerde var tabı gazete okumustum annesıne tacız edıp hamıle bıraktıktan sonra idam edılmıs bı adam vardı bence böylelerıne de lazım Konu güldenız tarafından (01-22-2008 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: edilen, erkek, idam, kadin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|