![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Korkunç Resimler Bakıp da etkisinde kalacağınız korkunç resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Junior Member | evet insanlar yapı itibari ile büyük olabilir ama fotograf itibari ilede kemikler büyütülebilir. demek istediğim bir fotografa bakaram körü körüne inanmak din açısında da mübah değildir bildiğin gibi. varsa bu resim hakkında bir döküman bu şunca binyüzmilyon yıllık kemiktir die başım gözüm üstüne anladın umarım ne demek istediğimi.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Zevk-ü sefa diyarında, keyfiyane zırvalar... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
Tabiki anliyorum haklida olabilirsin saygim sonsuz buna ![]() ben sundan israrci davrandim habererdede gösterilmisti bu yillar önce bende biliyorum teknolojinin yapabileceklerini | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Junior Member | işte bir teknoloji kolpası daha olabilir bu mesela. Hangi haber kanalı düzgün ve gerçek haber gösterio bide bunu düşünelim nede olsa onlarda teknoloji
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Zevk-ü sefa diyarında, keyfiyane zırvalar... |
| | |
![]() |
| Etiketler: bulunan, buyuk, insan, iskeleti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|