![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Korkunç Resimler Bakıp da etkisinde kalacağınız korkunç resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: ısparta
Ruh Halim: | şerefsizler köpekler gibi ölmüşler ne mutlu türküm diyene şehitler ölmez bu vatan bölünmez Konu kokart68 tarafından (08-27-2007 Saat 12:43 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | gebersin, pisler,itler dediklerinizin çoğu türk ama ya bi kız yüzünden buraya gelmiş yada paradan dolayı devletimiz önce bunun gibileri pkk lı olmadan önce korusa iş verse pkk denen bişey kalmaz zaten. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli, Aydın, birazda İzmir
Ruh Halim: | gebersinler adamlar bu kadar işte ölülerine bile saygıları yok olduğu gibi bırakıp kacmışlar ![]() ![]() ![]()
__________________ Işıklar Söndüğünde Herkes Siyahtır... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | bugunlukk iii bi moral oldu arkadaslar ama ben bunlar dan daha once canlı canlı gordum ve sehitlerimizi cok acı oluyo yaaaaa bunların cesetlerini kopeklere yedirmek lazım ama köpekte yemiyoki serefsizlerin cesedini
__________________ giden gitmiştir gittigi anda bitmiştir Ben gideni degil giden beni kaybetmiştir |
| | |
![]() |
| Tags: askerlerimizin, batmanda, terorisler, vurdugu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|