![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Korkunç Resimler Bakıp da etkisinde kalacağınız korkunç resimler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] bu cocuk kendi vücudunu yiyor. daha fazla zarar vermesin diye doktor dişlerini sökmüş.ewlerden ırak!!
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | "Kendini Parça Parça Yiyen Çocuk Hannah'nın yakalandığı hastalık dünyada sadece yüz kişide bulunuyor. Bu durum hastalığın tedavi edilmesini daha da zorlaştırıyor. Bu vaka tıp dilinde Neuropathy tipi IV hastalığı olarak biliniyor. " (alıntı) böleymiş yane....
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | tırnak yiyine biliyordum ama et yiyeni yeni duydum....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | ay yazık ya.. nasıl bi tedavisi varmıki
__________________ Bn ıMsa adMaıı biiiMiormm parMaq basSm oLar mı ?!? Konu bebe-1- tarafından (07-13-2008 Saat 04:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |