![]() |
| ||||||||
| Korkunç Hikayeler Gothic olaylar ve ders alınması gereken hikayeler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Bunu bir yerde okumuştum.Ne kadarı gerçek ne kadarı yalan bilmiyorum.Kişileri hatırlayamadığım için kişilere kendim isim verdim. Serdar o gün küçük bir kasabaya ailesini ziyarete gitmişti.Ailesini gördü ve geri dönüş yoluna koyuldu.Yeğeni Ahmet dönüş yolunun bir kısmına kadar seni motorumla götüreyim,zaten benimde işim var dedi.Atladılar motora... Motorla yol alırken birden motor bozuldu.Bozulduğu yer ise izbe,korkunç olan küçük bir konağın tam yanıdır.Serdar ve Ahmet bizde ne yapalım konakta kalalım demişler ve konağa girmişler. Konağın içi çok ilginmiş.İçinde eski mobilyalar,örtüler,tabaklar bulunuyormuş.Onlarda başka biri bizim durumumuza düşüp burda kalmışlar diye düşünmüşler.Ama ardından 20 dk sonra konağın içinden giderek artan uğultular duymaya başlamışlar.Rüzgar diye düşünüp yukarı katına çıkmışlar.Yukarıda sallanan bir sandalye görmüşler.Bu da ne deyip hemen aşağı kata inmişler.Sakinleşmeye çalışmışlar. Bundan sonra uğultular iyice korkutu olmaya başlamış.Araya gıcırtılar girmiş.Ve Serdar burda kalamayız hemen kaçalım burası perili demiş.Çok soğukkanlı olan Ahmet peri diye bişey yoktur demiş ve biraz daha kalmışlar.Serdar bu ev çok korkunç gidelim artık diye ısrar edince Ahmet kabul etmiş ve konaktan çıkmışlar. İlerideki kasabaya yürüyerek ulaşmışlar.Ulaşınca yaşlı bir amca onları köy kahvesine davet etmiş onlarda kabul etmişler.Gelip köy kahvesine oturmuşlar.Ve başından geçenlerin hepsini en küçük ayrıntılarıyla anlatmışlar. Yaşlı amca,oğlum siz buraların yabancısısınız galiba demiş.Serdar evet amca nerden bildin demiş.Amca ğlum,o ev bizim kasabanın lanetli evidir.5 sene önce evin sahibi olan kötü ihtiyarın oğulları onu evinde zehirlediler.Onunda hayaleti her eve geleni oğulları sanıp korkutuyor,bazıları deliriyor .Çoğu kişi sizin gibi buraya kaçtılar.demiş. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | gerçektende korkunç ama yaşamak istemezdim böyle bşy
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
![]() |
| Tags: perili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|