![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Yüzünü alıyorum elime yaşam budur , Bir gülün akşamı da budur Seninle doğmak yeryüzüne her sabah Ve silinmek seninle.
__________________ ç๏ςยкçค รєשเçlєгเ๓เภ tєк ภє๔єภเ รєภรเภ ~CASHH~ |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member | Sen yollara yürürsen , çiçekler de yürür, şaşarım gülüşünün ardından güneş doğmazsa, Bir çocuk kapıları kırıp kırlara koşmazsa, Sen ufuk çizgisinin düşüncesiyle özgür, Gülüşü ışık olupta yüzüme akan düş, Sen uzak kıyıların adamı, Sen benim yüreğimde açan gülsün
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member | Sevgilim yalan söylersem sana, kopsun ve mahrum kalsın dilim Sana " SENİ SEVİYORUM" deme bahtiyarlığından sevgilim, Yalan yazarsam sana kurusun ve mahkum kalsın elim ,okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki damla gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni birdaha.
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member | Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm. Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
| | |
![]() |
| Tags: devam, guzel, sozlere |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|