![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Dinime imanıma kitabıma kuranıma yaşlı anama hasta babama dilenci amcama sarhoş Dedeme jiletçi nineme müslümcü teyzem üzerine yemin ederim ki SENI COK ÖZLEDIM
__________________ ç๏ςยкçค รєשเçlєгเ๓เภ tєк ภє๔єภเ รєภรเภ ~CASHH~ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member | Bir gün arar da bulamazsan bulur da tanıyamazsan bil ki senden sonra geride kalan duvarları yıkılmış bu enkaz senin aradığındır gidişinle bedbaht ettiğindir enkazını almaya geldiysen vazgeç görmeye geldiysen doyasıya bak bak da ne hale geldiğimi gör hem de o sevdalandığım kara gözlerinle iyice bak belki "bunu bu hale getiren benim" dersinde gurur duyarsın
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | Bir hayalimiz vardi, gitmek Sonuna kadar gitmek Bir sevdamiz vardi el degmemis Kirlenmemis, isil isil Ve uzakta bir umut Gelecege bir aydinlik Sen vardin sevgili Paylasilmamis bir hayat Yok olmaya hazir bir bomba gibi Kopunca bir çiglik Kaldirir ayaga geceleri Bir masumiyet, Bir sicak duygu gibi Ve yine sen dolardin gözlerime Bir ates, bir kar tanesi gibi
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member | Bir gece, gecede bir uyku, uykunun icinde ben uyuyorum uykudayim yanimda sen uykunun icinde bir rüya rüyamda bir gece gecede ben bir yere gidiyorum delice aklimda sen ben seni seviyorum gizlice el pence duruyorum yüzüne bakiyorum söylemeden tek hece seni yitiriyorum cok karanlik bir anda birden uyaniyorum bakiyorum aydinlik; ama sen yoksun
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member | Bazen gokteki bir kusbakisindasin maviliklerden bakiyorsun bazende okyanuslarda bir baliksin sana ulasmam imkansiz ama sen tipki bir balik gibi dusunuyorsun bir kus gibi de goklerden bakiyorsun ben seni hic yerde goremedimki ama sen kara gozlum sen birgun ya bir balikcinin aglarina takilacaksin yada goklerden asagiya kusbakisiyla bakarken bir sapana hedef olacaksin iste o zaman neler hissettigimi anlayacaksin ama sen donusu olmayan bir yolda olacaksin o kocaman kara gozlerin sonsuzluga bensiz ulasacak icinde de hep ben olacagim beni de yureginde derinliklere gotureceksin kara gozlum
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member | Ayagimda prangalar olmasa bile nemli maltalarda yuruyusum var korku vermez bana korkunc kabuslar benim kabuslardan korkunc yasantim var dunyamda cicekler acmasa bile cicekleri yesertecek duygularim var su magdur halime dusmanlarim gulse bile benim dusmanlardan zalim dostlarim var
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member | Dun gece seni dusundum yine. ve sen yoksun sevgilim.hayalimdeki resmini cizdim odamin duvarina.bir elimde kalemim bir elimde sigaram ve sen yoksun sevgilim. duvardaki resminle avutuyorum yoklugunu yalnizligimi gece ile paylasiyorum yildizlara bakiyorum ve bu gecede seni dusunuyorum sevgilim ve sen yine yoksum...
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member | Gözyaslarimi al, Sansimi,mantigimi, Kalbimdeki kanimi, Hayatimi,canimi. Bana "Gülüsün" yeter, Iste, Bana O'nu ver...
__________________ ç๏ςยкçค รєשเçlєгเ๓เภ tєк ภє๔єภเ รєภรเภ ~CASHH~ Konu cashh_06 tarafından (11 Haziran 2007 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: ait, alinti, arsivimdir, bana, degiller, dikkatli, kullanin, mesajlardir, sms |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|