![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..! bir gün sevgilim sordu aşk nedir die biraz zaman istedim düşüneyim diye ertesi gün gördüm onu başkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye HAYATINDA HER ŞEYİ TÜKET AMA KENDINI ASLA TÜKETME..... biliyomusun? ben uyumayı senden daha çok sewiorum çunkı uyandıımda ilk senı dusunuorum bılıomusun ?? ben dusunmeyıde çok sewıorum çunkı senı dusunurken uyuyamıorum........ o kadar tatlısın ki yüzüne bakamıyorum titriyor ellerim ellerini tutamıyorum dolanıp sarmak gelior içimden saramıyorum öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum
__________________ Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp göster. Bende sana mutlu bir insan göstereyim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | paylasım ıcın tskler adnan emegıne saglık
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: etkkileyici, sozler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|