![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | Bizde Sevgi; Bir Eşkiyanın Hayata İtirazı Gibidir Susarsa Çatışma Konuşursa Savaş Yazarsa Destan Severse Devrim Olur Aşkın Zehir Olsa Yine İçerim,Yolun Ecel Olsa Korkmam Geçerim,Yeterki Sen İste Ben Bu Aşk İle Dünyanın Kahrına Güler Geçerim Gelme Gece Yarısı Jilet Tutarım Uzatma Kollarını Sana Atarım Senin İçin Ağlar Kendimi Doğrarım Dedim Ya Güzelim Ben Piskopatım Aynı Hüzündür Sendekı Duygu, Ölüme Sözümdür Bendeki Uyku, Anlamı Yok Doğan Her Gune Lanet, Bu Cocuk Sensiz Yapamadı Affet Durgunum Artık Sucumu Ararken, Bakan Bır Kör Var Secımı Yaparken, Hayatı Oynar Amacı Bıcımsız, Sarhostur Acım Sonucu Gecımsız ::: Fedakarolan İnsan Gönülden Sevendir Yürekli İnsan Yaşamayı Bilendir Unutmayan Bir Arkadaş Bir Ömre Bedeldir ::: Uzun Bir Uçurumun Tam Kenarındayım.Yukarıda Hayallerim Aşağıda Sen Varsın.Şimdi Sana Soruyorum Sen Benim Yerimde Olsan Hangisini Seçerdin Güneşin Batışını İzlerken Sahilleri , Kumları , Martıları Görürken Unutma Yukarıdaki Bir Yıldız Hep Seni Sevecek! Yalnızlığımı Dünyaya Haykırdım Duymadılar..Yalnızlığımı Duvarlara Yazdım Görmediler..Yalnızlığımı Yalnızlıklara Anlattım Gözyaşı Döktüler... Yürüdüğüm Yolları Senile Birlikte Yürümek. Mutluluğu Gözlerinde Yaşamak Hiç Durmaksızın. Gözlerine Bakmak, Aldığım Her Nefeste Yan Yana Olmak İstiyorum Bitanem Şair Gönlüm Karar Verdi Bu Gece Bu Aşkı Bir Daha Yazmayacağım! Dolansa Dilime Binlerce Hece Ettiğim Yemini Bozmayacağım..! Seni Kimseye Degisemem, Gönlümü Baskasina Veremem ,Tutsagin Oldum Birakmam Seni ,Sen İstesende Gidemem... ::: Bir Sarkimiz Vardi Hatirlarmisin. Duyunca Üzülüp Aglamazmisin. Hani Gözlerime Bakip Söylerdin O Mutlu Günleri Özlemedinmi. Ben Seni Cok Özledim Ben Seninle Toprağa Giderim Diyenleri Çok Gördüm.Ben Böyle Diyenleri Toprağa Hep Yanlız Gömdüm!! ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER…! yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S£vm£diğin ßIrIn£ AsLa S£nI S£vIyorum D£m£..İçInd£ oLmAyAn DuyguLAr vArmI$ gIßI Söz £tm£.KIms£nIn HAyAtInA KALßInI KIrmAk İçIn GIrm£ NamLudan Çıkan Kurşun Sadece NamLuya Geri Girmez.. kaLpden çıkan Sesde hiç Susmaz ... Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında 'ßizi iTE KÖPEGE reziL etmeyin. İTİN hatrı YOKSA sahibinin hatrı varki BURDAYIZ. bir Günde kraL OLmadıkki, bir Günde tahttan ineLim! HHHerkezzz aAAynıykennn BBBizzz FFFarklıydıkKK ŞŞŞimdiii HHHerkezzz FFFarkkk PPPPeşindeee ßßßizzz YYYineee AAAynıyızzz ŞeReFSiZ DoSTLaRıN oLaCaĞıNa DeLiKaNLı DüŞMaNLaRıN oLSuN! Sânâ ßêdduâLar ßîLê Çok $êytânâ SâttÎm Sênî , Ondân ßâşkâ KîmSên Yok...! Artîk Oynâmânâ Gêrêk Yok, Çûnkû; Gêri Dônûş YoLûn Yok...! Hér qüné ß!r öMür w£r!yorum, warLıqına Dua , yokLuquna !Syan £d!yorum A$k Mi? O DéDigin Gazoz AgaCi Burda YétismiYor ! .., 'ÇoBaN oLuR KoYuN GüDeRiZ,KaFaMıZ BoZuLuR EsRaR iÇeRiZ,BuNaLıMa GiReR JiLeT ÇeKeRiZ...''mAlatyAlıYIz''öLüMüNe SeVeRiZ Hele Bir Kapansın Kapılar! Sular Durulsun! Bıçak Atacagım Tam 12’Den! Kısa Devre Yapsın Kalbim! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya! ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi??? Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer! GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı YAŞAMAK ANLAMAKSA ANLADIĞIN KADAR YAŞARSIN...ANLAYANA Bir Oyun Deilmi Hayat Sahnelenmeyen Oyuncu Olmak Dururken Seyretmek Neden? Herşey Boş Dünyada Herşey Boş Hayatta Yaşadığım Kar Yanıma.... RüzgarLarı ßekLerim Penceremde, GeLmiceğini ßiLe ßiLe..GeLsede Deva OLmaz Kokunu Getiren RüzgarLar, GözLerimdeki Yaşı SiLmeye Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ ñãsîl bîrîsîñ? Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun.. Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum... BoşVér!Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi.Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | eline saglık çok güseL sözLer ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Fedakarolan İnsan Gönülden Sevendir Yürekli İnsan Yaşamayı Bilendir Unutmayan Bir Arkadaş Bir Ömre Bedeldir Yalnızlığımı Dünyaya Haykırdım Duymadılar..Yalnızlığımı Duvarlara Yazdım Görmediler..Yalnızlığımı Yalnızlıklara Anlattım Gözyaşı Döktüler... Ben Seninle Toprağa Giderim Diyenleri Çok Gördüm.Ben Böyle Diyenleri Toprağa Hep Yanlız Gömdüm!! S£vm£diğin ßIrIn£ AsLa S£nI S£vIyorum D£m£..İçInd£ oLmAyAn DuyguLAr vArmI$ gIßI Söz £tm£.KIms£nIn HAyAtInA KALßInI KIrmAk İçIn GIrm£ Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında 'ßizi iTE KÖPEGE reziL etmeyin. İTİN hatrı YOKSA sahibinin hatrı varki BURDAYIZ. bir Günde kraL OLmadıkki, bir Günde tahttan ineLim! HHHerkezzz aAAynıykennn BBBizzz FFFarklıydıkKK ŞŞŞimdiii HHHerkezzz FFFarkkk PPPPeşindeee ßßßizzz YYYineee AAAynıyızzz ŞeReFSiZ DoSTLaRıN oLaCaĞıNa DeLiKaNLı DüŞMaNLaRıN oLSuN! GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı YAŞAMAK ANLAMAKSA ANLADIĞIN KADAR YAŞARSIN...ANLAYANA Bir Oyun Deilmi Hayat Sahnelenmeyen Oyuncu Olmak Dururken Seyretmek Neden? Herşey Boş Dünyada Herşey Boş Hayatta Yaşadığım Kar Yanıma.... Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum... BoşVér!Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi.Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni Ben bu sözleri cok beğendim ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: benden, bunlarda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|