![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: izmir
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | gidişinle yaşantığın acılardan biryüz çizdim yüreğime...artık dönsende olur dönmesende...birgün bu yürek bu bedene ağır geldiğinde senide unutacağım o sahte sevginide... bundan sonra ne duam nede bedduamsın...! sen geçtin yine ben sınıfta kaldım...bir türlü yanına ulaşamadım...sevda sınavında teşekkür aldım,ihanet dersine daha çalışamadım. bu satten sonra uğraşamam dünümle ve dünümdekilerle...ben yarınıma bakarım yanımdakilerle ![]()
__________________ h4y4tım4 gir3n h3rk3s3...y4$4nmı$ h3r$3y3... >t3$3kkürL3r< büyüy0rum s!z!nL3... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | eline saglık ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: ARAF
Ruh Halim: | <<<bu satten sonna uğraşamm dünümle ve dünümkilerle... ben yarına bakarım yanımdakilerle>>> en güselii
__________________ ●●●нєяşєу ∂üη gιвι ιηαη gєℓιρ gєçєя вιℓємєzѕєк кıумєтιηι нαуαт вιzι ιçєя●●● |
| | |
![]() |
| Tags: bnden, buda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|