![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: KAYSERİ
Thanks: 8 Thanked 29 Times in 16 Posts | arkadaslar herkes buraya forum kuraLLarını asmadan msnne yazdıgı sözü yazsıN.. ilk ben baslayayım Deli Dolu sozler esrarlı gozler
__________________ DiyorLarki Sen DeLisin Hic Bu KadaR SeviLirmi? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Şu anda kullandığımı yazıyorum. ۞ ADSL modemler de eskileri gibi ses çıkarsa ya. Zooo hoşşşş dirülidivili.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Kuvvete dayanamayan adalet aciz. Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | By gencfb_________________VeLi---- Yazıyo benim msnde...
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
![]() |
| Tags: msn, sozleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|