![]() |
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görecelik kuramına. Çok güzel geldi bana. Siz de yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Görecelik kuramı einsteinin en çok zorlandığı konulardan birisiydi. Demek istiyor ki kadınları anlamaya çalışmaktansa bilimadamı, fizikçi olmak daha kolay.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | Düşüncene saygı duyarım ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags: anlayisi, einsteinin, kadin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|