![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | ♥ Olm Sende Ne Ders Calisiyon,cek Kopyanin Hasini, Cekme Karne Yasini... ♥ Yag Bakkalda, Un Cuvalda, Sevgilin Son Durakta... ♥ Karin Olmak Istiyorum Karin, Ey Benim Kardan Adamim... ♥ Doktorum Sigaradan Uzak Durmami Soyledi, Ben De Bir Metrelik Bi Agizlik Yaptirdim... ♥ Bir Kazan Varmis. Bu Kazan Cok Iyi Dans Ediyormus. Acaip Oryantal Yapiyormus. Muhtesem Kiviriyormus. Bu Kazana Ne Denir? Iyi Oynayan Kazansin... ♥ Kusura Bakma Birader, Seni Birine Benzettim.olabilir, Babam Cok Gezermis... ♥ Abi Bi Sen Bayarsin Bi De Celal Bayar... ♥ Sen Terlemissindir, Sana Terlik Getiriyim... ♥ Zorla Guzellik Olmaz, Estetikle Olur... ♥ Dun Evde Canim Sikildi ,kafama Gore Takilayim Dedim. Tamirciye Girmisim. Biraz Kafam Bozuktu Da... ♥ Bizim Bir Tanidik Vardi,paraya Para Demezdi, Cunku "r" Leri Soyleyemezdi... ♥ Ben Bir Cocuk, Sen Bir Cocuk, Yaptik Bir Cocukluk, Olduk Uc Cocuk... ♥ Erkekler Park Yeri Gibidir. Iyilerin Hepsi Kapilmistir... ♥ Bebeginizin Altina Yapmasini Istemiyorsaniz Cevirin Ustune Yapsin... ♥ Sol Kulagini Kapatirsan Sag Duyulu Olursun... ♥ Hicbir Onyargim Yok. Butun Insanlardan Nefret Ediyorum, O Kadar... ♥ Erkekler Hep Tanri Once Bizi Yaratti Diye Ovunurler. Ama Bu Gayet Normaldir. Cunku Her Sanatci Eserini Yaratmadan Once Bir Musvettesini Yapar... ♥ Babama Degerimi Sordum "dunyalar Kadar" Dedi, Dunyanin Degerini Sordum "bes Para Etmez" Dedi. ♥ Bende Seytan Tuyu Yok, Epulasyonla Aldirdim. ♥ Bu Tup Bebek Hatali: Surekli Gaz Kaciriyor. ♥ Gencligim Aci Veriyordu , Ameliyatla Aldirdim.... ♥ Oyle Yalnizdi Ki Toplu Mezarliga Gomulmeyi Vasiyet Etti. ♥ Tarihte 16 Devlet Kurmus Ve 15 Devlet Batirmis Bir Milletiz... ♥ Size Yapilmasini Istemediginiz Seyi Baskalarina Yapin...cok Zevkli Oluyor |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: kac, soz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|