![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kısa Sözler Anekdotlar, özlü sözler, atasözlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | Hatırlarmısın küçükken seninle camdan dışarı bakardık. Sen yüzünü cama dayardın, ben popomu. Yoldan geçenler bizi hep ikiz zannederdi. SEN, LIKOR GIBI TATLI TEKILA GIBI CARPICI VISKI GIBI ASIL KONYAK GIBI SICAK SAMPANYA GIBI OZEL SARAP GIBI TUTKULU MALUBU GIBI EGZOTIK KOKTEYL GIBI MUHTESEMSIN... ASK BIR ELMA SEKERIDIR SEKERI BITINCE KAZIGI KALIR... SABAHLARI KAHVALTI YAPMIYORUM, CUNKU SENI DUSUNUYORUM. OGLENLERI YEMEK YEMIYORUM, CUNKU SENI DUSUNUYORUM. GECE OLUNCA UYUYAMIYORUM, CUNKU ACIM.. DUN RAMPADA GORMUSLER SENI, DAGITMISSIN SANZIMANI FRENI,BIZDE ASLA YOK OYLE ARIZA, HAYDI DURMA SENDE TAKIL OTOAYGAZA! Dün eski dostlarla karşılaştık. Eski günlerden konuştuk, sonra toplu bir resim çektirelim dedik ama sen yoktun bizde topsuz çektirdik Sürün! ölene kadar sürün! annen de sürünsün baban da! kardeşin bile sürünsün! sülalen hep sürünsün! ölene kadar sürünün! hepiniz sürünün! arko krem sürünün... Dün gece seni o kadar aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar istedim ki, yatağa çıplak ve sensiz girmek zorunda kaldım! Neredeydin benim canım pijamalarım?. Kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye... ......... hatlı cep telefonlarınızın daha iyi çekmesi için , telefonunuzu dik pozisyona getirip üzerine oturunuz. Babama sordum.Kardeşimi leylekler getirmemiş onu internetten download etmişler. Sevgilim sen seni "Öküzler" gibi sevdim. Sen beni "Eşekler" gibi teptin. Senin kapından geçerken "Hoşt" dedin. Ne olurdu bir kere "Mööö" deseydin. Bilgisayar başındayken televizyonuma haksızlık ettiğimi düşünüyorum...Televizyon seyrederken de bilgisayarımı aldatıyormuşum gibi geliyor... Ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar Bir gün iki uzaylı bir benzin istasyonuna gitmişler. Biri benzin hortumunu alıp g.... sokmuş. Öteki:ne yapıyorsun bu yaptığın normalmi? demiş.diğeri: hayır kurşunsuz demiş. Karanlıktı, gözleri parlıyordu. Eğildim bacaklarını ayırdım, memelerini avuçladım. Çok zevk alıyordum. Çünkü hayatımda ilk kez inek sağıyordum. Dün akşam seni rüyamda gördüm . kamyon çarpıyor ve sen ölüyordun. Sonra seni gömdük bir gün mezarının yanından geçerken bir baktım mezarından ışık saçılıyor nur zannetim açtım baktım ki kamyonun farı kıçına girmiş ) bazıları ayıp kusura bakmayın komik diye yzdım ![]() ![]() ![]()
__________________ UNUTMA UNUTTUĞUN KİŞİLER SENİ UNUTMAMIŞ OLABİLİRLER |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: edirne
Ruh Halim: | eline sağlık güsel olmuş
__________________ ua_22_pusat@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com Yalnızlık Paylaşılmaz |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Uyarması gerektiği konularda uyarmak zorunda. Çünkü yönetim kadrosunda. ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: komik, sozler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|