![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Evet arkadaşlar herkes ünv nin başladığı ilk günden bu yana neler yaşadığını yazsın... Komiklere birlikte gülelim, ilginçlere birlikte şaşıralım, üzücülere de birlikte hüzünlenelim... ![]() ps: yorum yok !! Konu mobimag tarafından (07-06-2007 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
Ruh Halim: | ben başliim bari gamsee etil alkolden bahsedince benmde aklıma geldi bigün kimya labaratuarındaız ders işlioruz hoca bişeler anlatıo bizde oturmuş dinlioruz zeynep die bi ark var o da elektroliz deneyinin yapıldığı masada etil alkol bulmş bana koklatıp duruo arada bi kendide kokluo dedim manyakmısın kızım sen fln yok dinlemio koyuyo beheri önümdeki masaya kokusunu almamak imkansız anladım ben alkol olduunu başka bişe olamaz da bi süre sonra başım dönmeye başlaınca dedim bu başka türlü bişe hocaya sordum (kazım hocama ) bu ne die etil alkol demez mi hemde en saf alkoldür etil alkol şöle döndüm bi zeneebe baktım bi behere baktım bi hocaya baktım dedim ben gidiorum o gün sahiden kafayı bulmuştuk![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | ilk senem ünv. de yurtta kalıyorum kızlarla sabahlara kadar muhabbet yapıp eğleniyoruz dersler kimsenin umrunda değil.. benim sınavımın olduğu bi gece kızlar içmeye karar verdi biraları gzilice yurda sokup boş bi odada içmeye başladılar.. yalnız bu 3 arkadaş ilk birada kafayı buldu ve ben tek ayakta durabilen kişi olarak sabaha kadar onları zabdetmek zorunda kalmıştım.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | bigün sınıfta su içiorum o sırada hoca gelmiş bende fark etmedim sonra adam başlamazmı baırıp çaırmaya ahlaksızlar terbiesizler bu bir görgüdür ama o görgü yok sizde aile terbiesidir bu falan neyse benden de çıt yok (hoca özür beklio ya ) neyse o ders hocayla hiç gözgöze gelmedim ve ders bitti hoca sınıfta bi 10-15 dk oyalandı beklioki ben gidip özür dilicem tabi bende o potansiel var mı ?? durun ben cvp veriim tabiiki yok (heleki bi suç işlememişim özür mü diliicem ) neyse hoca bozuldu gitti tabi...sonuç mu ?? bu dönem FF le o dersten kaldım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ordu
Ruh Halim: | ünide olduğumdan beri önce 5 tanışıp ev tuttuk beş kişi olmadı 3 kişi ayrıldık başka eve taşındık ev kötü çıktı çatı katı bulup oraya taşındık.orasıda ısınmadı şimdide yurda taşındık özel yurt rahat şimdi burdanda taşınmak istiyom ama sözleşme var.bütün bunlar 1 dönemde oldu. daha taşınmıcm |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: halle
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | universite hazirliktayiz.. Ingilizce ogrenicez nasipse, daha donem basi, hoca tabii bazi konulari bildigimizi varsayarak bu konuyu skip edelim (atlamak, gecmek gibi anlamlari var) sunu skip edelim atlaya atlaya gidiyo. Arkadaslardan biri gayri ihtiyari bi sekilde kalkti -hocam bu ne ya, skip skip geciyoz hep Bi anda herkez yerde, migdeler kramp, millet de sasirdi ne diceni, hoca da kaldi oyle... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Ruh Halim: | bi gün dersten çıktık açlıktan koştura koştura eve geldik yumurtamızı yerken ev arkadaşlarımdan biri dizilerde falan ailecek figüranlık yapıolar itirazım var adlı saçma programa takıldık bi kaynana çağırdılar sözde istenmeyen sürekli geliniyle tartışan vs vs baya aşağıladılar kadını kadın bi çıktı ev ark. babannesi gülmekten yarılmıştık ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | mimarlık1. sınıftayım(bu arada hala okuyorum 4 bitti ama dersler bitmedi hernese) işte serberst resim die bir ders var ve bnim resmin cin ali resimlerinden öte gitmez.. hoca ödev verdi karakalem meyve resimleri çizin die.bnde aldım bi mandalina koydum karşıma çiziom. fenada olmadı hani.nese hoca kontrol edio ödevleri baktı bnim resme ve _incirin çok güzel olmuş.. ![]() ![]() tabi bn iptal ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | sınavda hoca son 9 dk dedıgınde kalemı kagıdı bırakıp aglamam olmustu bu benım ilk vızemdı tek careyı aglamakta buldum hoca ise şaşkın bı sekılde naptıgıma baktı sonra kagıdımı aldı ve yuzume bakıp kaldın dedı ama bilgisayardan notuma baktıgımda geçme notumuz olan 65 i almıştım ![]()
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! |
| | |
![]() |
| Tags: anilari, universite |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|