![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) | |
| Guest
| Alıntı:
İkinci döneme geçtik Bozok uni oldunuz çan erisi sistemine geçtik. 45 al geç sevindik ilk dönemden 1 alttan dersim oldu. Şimdide salaklar sistem değşti. dönem krediniz 30 saate düşmüştür. Al sana alttan 12 saat ders bırakın bana uni alttan ders demeyin yaa. Ayrıca uni de öle bi muhabbet türü yoktur ki. insanın aklıan ne gelirse. yoksa ya biz unliliydik demi hadi bak unilliler sunu konusur konusalım die birsey yok ki=) | |
|
| | #25 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 24 Aralık 2007 Bulunduğu yer: bilecik
Ruh Halim: | üni. olupta hala ders muhabeti biteremişler.......... boş bunlar............ benim nu ikinci üni. üni. hayatındada 5. yılım........ biraz ders dışına çıkın.........
__________________ ya bu dünyada tozu dumana katacaksın yada geride kalıp tozu dumanı yutacaksın. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 16 Ocak 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | bak ben anlatayım.. soyut matematik dersindeyiz kalabalık da bayağı sınıf alttan ders alanlar falan derken bi 90kişi varız..hoca motor takmış gibi anlatıo dersi o kadar sıkıcı ki zaten yetişemiosunuz falan ben saf ıslık çaldım ama kasıt yoktu gerçekteeen.nyse motora takmış ya duymaz falan dediydim ama duymuş ![]() dönüp o grupla laf dalaşı yaptı![]() öölece yırttım yani..çıkışta da bi afedersinz dedim o kadar![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: muhabbetleri, universite |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|