![]() |
| ||||||||
| Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Türkiye hızla nehirsizleşiyor, ormansızlaşıyor, denizsizleşiyor, gölsüzleşiyor, insansızlaşıyor ve doğasızlaşıyor. Neden? Görüşünü yaz. Tartış. Öner. Harekete geçir. Bir şeyler yap, bir şeyler söyle! ORMANSIZLAŞMA! Türkiye hızla nehirsizleşiyor, ormansızlaşıyor, denizsizleşiyor, gölsüzleşiyor, insansızlaşıyor ve doğasızlaşıyor. Neden? Görüşünü yaz. Tartış. Öner. Harekete geçir. Bir şeyler yap, bir şeyler söyle! Atlas dergisinin 2003 yılında başlattığı "Ormansızlaşma" imza kampanyasına 48 bin kişi destek vermişti. Tepkiler sonuç vermiş, 2B arazilerinin satışı durdurulmuştu. Aynı tehlike, bugün bir kez daha kapıda. Tehlikenin önüne geçmenin bir tek yolu var: Sesimizi yükseltmek ve tepkimizi yeniden ortaya koymak. Bir imza at! Talanı sen durdur! Dilekçeyi imzalamak için tıklayınız. ....LÜTFEN İMZALA.. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Link çalışmıyorsa buradan kesip adres çubuğuna yapıştırın.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | link çalışıyor yolladım bile teşekkürler
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Ne demek. Kendim ve sevdiklerim adına...
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | bende yolladım.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: nerden istersen!!!
Ruh Halim: | bende yolladımm ![]()
__________________ NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!" |
| | |
![]() |
| Tags: ormansizlasma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|