![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | I. Sansure Hayir Kampanyasi Bildiginiz gibi 5651 nolu yasadan sonra Internetde yasaklar hizlanarak devam ediyor. Bilisim Sivil Toplum Kuruluslari olarak "Internete sansur degil, Surat Gerek!" slogani ile 5651'e karsi bir kampanya baslattik. Ilgili yonetmelikler ciktiktan sonra, Danistay'a bu yonetmeliklerin temelde haberlesme ozgurlugune aykiri oldugu gerekcesiyle dava actik. Amacimiz, anayasaya aykiriliktan yasayi iptal ettirmek. Giderek yasanin uygulamalarindan yola cikarak Avrupa Insan Haklari Mahkemesine gitme uzun vadeli planlarimiz arasinda. Kampanyanin devam ettigini hatirlatarak, bir ivme kazanmasi gerektigini belirtmek istiyoruz. Kamuoyunu bu konuda fikir uretmeye, yeni protesto bicimleri bulmaya, sorunu ve cozumunu kamuoyu ile tartismaya cagiriyoruz. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] altinda sansure hayir kampanyasi devam ediyor. Buraya desteginizi bekliyoruz. Bannerlardan birini yayinlayabilirsiniz. Forumlarda gorus belirtebilirisniz. Konunun ulke gundemine girmesine, cozumun aranmasi ve tartisilmasina, olusumuna katkida bulunabilirsiniz. Turkiye cagdas uygarlik yolunda, Avrupa Birligi hedefine yureyecekce, 5651 gibi uygulamalardan vazgecmesi, cagdas yonetisim ilkeleri icinde, vatandasa ve bireye guvenen, ona dayanan cozumler pesinde kosmasi, katilimci yontemleri temel almasi gerekmektedir.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Destek olurum ama farketmez onlar bir yolu engeller biz on yol buluruz
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ----
Ruh Halim: | merhaba arkadaşlar ben katılmıyorum. youtube bizi aşalayan kliplere izin versin, ama amerikayı aşalayan klipleri engellesin. olurmu size soruyorum. her kimse yaptığı yanında kalmasın. cezasını çeksin google amerika istihbaratı için bilgi sağlıyor ve bizlerle oynuyor ve cezayı hak ediyor. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | hiç birşey anlamadım
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ Ve aptallar dünyanın bütün bilgelikleriyle alay ederler... | |
| | |
![]() |
| Tags: bir, gelecekte, googlein, istemiyorsan, kapatilmasini, yakin, youtubeun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|