![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar Kampanyalar Promosyonlar Kuponlar Bedavalar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | TEMA 2B lik orman arazilerinin satılmaması için imza topluyor fakat hükümet satarım diye ısrar ediyor.Hayrettin Karaca ise verin bana 1 milyon imza sattırmam diyor ama sayı daha 150.000 bile değil lütfen biraz zaman ayıralım buna ve yapmanız gereken şey çok basit ve de çok kısa sürüyor zaten... yapmanız gereken şuraya tıklamak ve 4 satırlık formu doldurmak ve de bu olaya karşı tepkimizi göstermek Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] lütfen yapın çünkü 1 milyon çok büyük bir rakam değil eğer gerçekten önemsersek........... bu agaclar kurban olmasın... sizde bi mail yazın kurtarın agaclarımızı... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | forumdaki ilki benden olsun o zaman 303,083 kişi olduk
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Jamjit tarafından ( 8 Aralık 2007 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | katılıyorum kimin ormanını kime satıyolar ayrıca satmaları durumunda ne olacağını biliyolar ev yapcaklar şunu yapcaklar bunu yapcaklar param olsa gerçekten satılan ormanlarımızı alır dahada genişletmeye çalışırdım ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Ne demek ya vatanı sevmek sadece böldürtmeyiz demekle olmaz bitki örtüsüne tarihi dokusuna da sahip çıkmak gerekir.
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Alıntı:
![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | yani böle bii olmıcak ! ormanlarımız satılamaz hem real hemde sanal imzam da var artk ! + temanın bu kampanyasında çalıştım ck ta kısa bi süre olsada mutlu ve gururluym ! 305.157 Kişi Olduk ...
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
![]() |
| Etiketler: arazileri, orman, satilmasin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|