![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 1 Ocak 2008 Bulunduğu yer: кαуѕєяι
Ruh Halim: | Not : bu şiir 27 Mayıs 2000 tarihinde yapılan sınır dışı operasyonunda ölü olarak ele geçirilen Bebeka kod adlı kadın teröristin cebinden çıkmıştır. Pişmanım anam doğduğum güne Mutlu olmak hakkım olsa bile Bir zalim düşürdü beni bu hale Pişmanım anam bırakmıyorlar. İster miydim soğukta dağda yatmayı Anaların yüreğinde ateş yakmayı Veren kahrolsun elime bu silahı Pişmanım anam bırakmıyorlar Dost bildiklerim pusuda yatıyor Kaçmaya kalksam namlu dikiyor Her gece bir zalim nöbet tutuyor Pişmanım anam bırakmıyorlar Bir zalim alnından vururum diyor Dönenin sonu ölümdür diyor Ne kadar pişman olursan ol diyor Pişmanım anam bırakmıyorlar Her gün biraz daha azalıyorlar Çoğu pişman söylemiyorlar Ölüm soğuktur diyorlar Pişmanım anam bırakmıyorlar Bir gün duyulur ölüm haberim Etrafa saçılır kanlı bedenim İbret olsun benim kaderim Pişmanım anam bırakmıyorlar Sana son sözüm ağlama anam Bırak derdime kendim yanayım Sevdiğim o yare selam söyleyin Pişmanım anam bırakmıyorlar
__________________ őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | O kandırılarak dağa çıktı ve zararını kendi gördü.... Bizler kandırıldık ve oyları AKP'ye verdik...Zararı tüm Ülke gördü... Bari bundan sonra, zararın neresinden dönülse, kardır diyerek, Ülkemiz için doğru olanı yapalım.... Sevgilerimle...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 7 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | bnde son pişmanlık diyorum...
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. |
| | |