![]() |
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Kongrede bir konuşma yapan ÖDP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, mecliste başta sınır ötesi operasyon tezkeresi olmak üzere DTP[/color][/url] ile birlikte hareket ettiklerini belirtti. Özgürlükçü demokratik bir cumhuriyet için işbirliğinin devam edeceğini söyleyen Uras, “Düzen partileri düzenbaz partilerdir. DTP’nin uzattığı bu ele sosyalistler olarak el uzatıyoruz ve evet diyoruz” dedi. Sanki, ÖDP diye bir parti kalmış gibi, Genel Başkan sıfatıyla konuşuyor....Konuşsun da, bari "sosyalistler olarak el uzatıyoruz" diye boyunu aşan sözcükler kullanmasa....Uras efendi, eğer "sosyalizm" senin gibilere kaldıysa, vay bu uğurda can veren yiğitlerin acılarına... Alman Federal Parlamentosundan Ulla Yelpek de yaptığı konuşmada, “Kürdistan’da Kürt halkına Alman panzerlerinin su sıktığını gördüm. Alman ve Türk hükümetleri Kürtlere karşı danışıklı dövüş içindeler. 15 yıllık PKK’yı yasaklamaya kalkmıştır. Bundan vazgeçmesi gerekmektedir. Alman hükümeti ROJ TV’yi kapattı. Bundan vazgeçilmelidir. Alman dağcıları PKK kaçırdı. Yeni gelen habere göre özgürlüklerine kavuşmuşlardır. Bunu çok anlamlı buluyorum. Çünkü bunu Alman sivil halkının taleplerini değiştirecek bir adım olarak düşünüyorum. Benim mücadelem Alman halkına Kürt hareketinin terörist bir hareket olmadığını göstermektir” diye konuştu.. Soysuzluğun farkındasınız değil mi? "Kürdistan"mış...!!! Ve Almanya, 15 yıllık PKK'yı yasaklamaya kalkmış...Allah,Allah...nasıl yasaklayabilir, Almanya'nın tüm uyuşturucu gereksinimini karşılayan böylesi bebek katili bir örgütü... Alman dağcıları Pkk kaçırmış ama sonradan bırakmış..Demek ki bu Pkk denen soysuzlar çetesi, kaka çocuk değilmiş...Nasreddin Hocanın eşeğini çalıp,sonra getiren hırsız, ne zamandan beri "adam"dan sayılmaya başlandı...Ve bu Alman federal parlamentosunda ki zatı muhterem ; kürt hareketinin terörist bir hareket olmadığını gösterecekmiş...Elbette, el şeyiyle gerdeğe girmek kolaydır...Nasıl olsa 40 bin vatan evladı, Alman değil...TÜRK...Bu anlamda, AB politikaları gereği, beyinsiz takımını destekliyor görünün ki, petrol denen yeraltı zenginliklerimize, bölücü kürtleri kullanarak sahip olabilesiniz....Alında kaçan mı? İngiliz İşçi Partisi’nden Richard Howitt’da Kürtlerin haklarını alabilmesi için Avrupa Birliği’ne üye olmak isteyen Türkiye’nin bir reform hareketi gerçekleştirmesini istedi. Howitt, İngiltere hükümetinin bu reformların takipçisi olacağını söyledi.. İngilizler, 19.yüzyıl ortalarından beri Ortadoğu üzerinde ki emellerine hiç son vermediler...Nedense, ülkesine ihanet etmesi için hep kürtleri buldular...Başlar da, Şeyh Said, sonra devamın da Kürd Said ve şimdi de DTP/Pkk hainleri....Ve bunları destekleyen Nurcu tarikatının halifesi Fethullah Hoca Efendi Hazretleri.....Ve tümünün arkasın da, paralarıyla,altınlarıyla rüşvetleriyle ve de dost görünerek kaleyi içten vurmalarıyla İNGİLİZler.... İşte herzaman buzdağının görünen kısmına bakarak aldanmayacaksınız...Yoksa, "aaaa ne güzel bir doğa harikası" derken,suyun altında ki kısım bir erirse, boğulmaktan kurtulamazsınız... Bu sözler, şimdi size sinek vızıltısı gibi geliyor ama eşek arısı gereken yerinizi soktuğunda ağlamak için pek fazla zamanınız olmayacak... İstiklal Marşımızdan bile nefret edenlerle, ortak bir taraf bulanlar, bir daha Atatürk'ün adını bile ağızlarına alamazlar...Artık,esneklik ve yumuşaklık bitti...Gün geldi,o güne dayandı.... Not : Yazılarımı bazı arkadaşlar okuyamıyabilirler..Sadece Türkçe yazabiliyorum...Özür dilerim.......
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Biz her konuda beraberiz de, ses tonlarımızı ayarlayamadık....Yoksa, sorun yok... Sevgilerimle.........
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Dingillerin Toplandığı Parti miydi bunun açılımı ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Doğru söze ne denebilir ki....Sadece saygı duyulur.... Sevgilerimle......
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | nuri baba çok güzel bir yazıyıdı özellikle sonundaki not çok güzeldi burdaki herkesin yorumunu katışlıyorum ama DTP ve türev partileri kapatılamaz eger onlar kapatılırsa ülke kaosa sürükler şuna bulundukları konum bene iyi çünkü kendileirni yiyyorlar meclis içinde birdaki seçimlerce bence iyice dağılmış oalckakar ![]()
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | Nuri Bey; sizinlede çakışan fikirlerimiz varmış.Paylaşım için teşekkür ederim. Bu vatan hainlerini bir araya getirmemek lazım ve en kısa sürede kapatılıp kurmaylarına siyaset yasagı verilmesi lazım.Yoksa bu kansızlar başımızı çok ağrıtacak.Atlarımız boşa dememiş "yılanın başını küçükken ezecen." diye.Gerçi bunlar yılan bile olamaz. |
| | |