![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | arkadaşlar facebookta kürtlerin açtıkları grupları Atatürke yapılan hakaretleri islama yapılan hakaretleri görseniz dudağınız uçuklar buna karşı bi gurup açıldı "PARÇALA-BÖL-YÖNET" TUZAĞINA DÜŞMEYİN!OYNANAN OYUNLARI FARKEDİN!BÖLÜNMEYİN! isminde ama gelin görünki biz bu grupta kürt gurupları kapansın diye şikayet ederken bu grup kapandı arkadaşlar eğer içinizde facebooka üye olan varsa lütfen bu grupları şikayet etsinler 6000 kişi şikayet edince grub kapanıyo lütfen bu konuda duyarlı olalım dinimize atamıza ülkemize hakaret ettirmeyelim......
__________________ ![]() Konu ayluh tarafından (05-02-2008 Saat 04:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | ben ordakilerden bahsediyorum cnm bu ülkeye hakaret edenlerden tabikide tümünden bahsetmiyorum yalnış anlaşılmak istemem benimde çok sevdiğim kürt arkadaşlarım var yalnış anlamayın o gruptakilerden bahsediyorum....
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: antalya
Ruh Halim: | Görüyorum ki Başbakan RTE'nin yaptığı çağrıya uymuşlar dağdan inip,düz ovada siyasete başlamışlar.Hatta ve hatta digital ortama bile atlamışlar..Başbakanım sağ ol varol(!).Senin sayende meydanı boşbulan köpekler havlamaya başladı.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | tükiyenin haberi bile yok ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: nerden istersen!!!
Ruh Halim: | onlarda o akıl ne arasın beaw ![]()
__________________ NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | üyeligim yoq oLsa ederdim ![]()
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: pislik, toplulugu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|