![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Thanks: 0 Thanked 2 Times in 1 Posts | KAHROLSUN BÜTÜN ZALİMLER VE EMPERYALİZM saygılar ve sevgiler |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Maalesef ki pkk askeri yollarla bitemeyecek gibi duruyor,he alırsın ırak içerisinde bir düzlük alan çekersin sınırı o zaman ırakta kıpırdıyamazlar.Ama asıl olay kürt insanının cahilliği ve kandırılması,eğitim hakkı dil hakkı vs istiyolarmış.Şimdi lazı da çerkezi de ermenisi de var hangisine veriliyor ki bu hak siz istiyorsunuz.Önce ayrıcalıklı olmadığıklarını anlamaları her Türk'ün hakkına sahip olduklarını anlamaları lazım. Onlar kandırılmadıktan sonra diğer ülkeler bitarafını yırtsalar yine boş ama cahiller işte. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | İki yöntem vardı : Sınırötesi Operasyon yada Devletin programlı olarak geliştirdiği bir gelişim planı, Sınırötesi operasyonla bitirdik bitirdik, alternatif olarak altta söylediklerim : 1.Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da Reform Malesef devletimiz ülkenin batısına verdiği desteği doğusuna vermiyor(veremiyor). Batı bölgelerimizdeki altyapı doğuda yok. Doğuda öyle yerler varki hayvan bağlasan durmaz niteliğinde, buraların ıslah edilmesi, kentleştirilmesi, yeni iş kaynaklarının yaratılması, Tarımın ve sanayinin geliştirilmesi gereklidir. 2.Kürt kökenli Türkleri, yada bizzat doğudaki Kürt halkı bilinçlendirme Kürt halkı oradaki PKKlıların dolduruşuna çok iyi geliyor. Devletimizin eksikliğini PKK çok iyi bir şekilde lehine çeviriyor ve halkı daha iyi bir gelecek yalanıyla kandırıyor. Kendilerini halk savaşçısı/gerilla diye niteliyor, fakat gerçek bir gerillanın silahını halk üzerinde kullanmayacağını,ayrıca gerilla kavramının bir ülkenin dış güçler tarafından işgalinden sonra oluşan milis güçlere verilen isim olduğunu çarpıtıyorlar (Bolivya'da Amerikan güçlerine karşı çarpışan milis güçler bir gerilla örneğidir.) Bu bakımdan doğuda daha fazla okul, üniversite, kütüphane, öğretim merkezi yapılmalı. Yada devlet kendi eliyle bir plan taslağı yapıp bölge bölge,köy köy gezip halkı bilinçlendirmeli. Dağa çıkmalar engellenemedikçe PKK yı bitiremeyiz ki.
__________________ all night is party time rdwan@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com@geyikmerkezi.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | doğru sölüyosun +bence de doğuyu geliştirmeleri lazım.şimdi batıyla doğu karşılaştırılamaz şekle geldi.ilk önce bunu düzelt meleri lazım. ABV PKK![]()
__________________ NicoLaS AneLKa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | iyide biryerde kürt kökenliler buna mecbur bırakılıyor beyinleri yıkanıyor..birde harekatın süresi önceden belliymiş amr.dedi die diil..
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | her şey önceden belliydi ki Ama türkiyede TSK den başka güvenecek kurum kalmadı
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: rg
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | arkadaşlar ben çorumluyum benim köyümde okul yok yol yok çamur içinde yollar sağlık ocağı yok çocuklarımız ilçeye gitmek zorunda kalıyor soğukta fırtınada ama kimsede eline silah alıp dağa çıkmıyo yol kesmiyo asker çoluk çocuk yaşlı kadın demeden öldürmüyor sorun sadece yaşam şartlarının kötü olmasındanmı kaynaklanıyor.neden benim memleketime yol okul sağlık ocağı işalanı yaptırmak için uğraşan yok neden hep doğu illerine bu destekler yapılıyor. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member | pkk asker ivuruyor asker pkk yı bi bakıyorlar onun kimliğde tc diğerininde yani bizi bize vurduruyorlar gençlerimiz boş sevdalara KANDIRILIYOR BİR SÜRÜ BOŞ KİTAPLAR OKUTULUP BEYİNLERİ YIKANIYOR sonra dağlarda bi ülke kurucaz sevdasında aldanıyor lar ama bilmiyorlarki türkiye bölünmez bir bütündür ve hep böyle kalacak biz bu sınırları erlerin kanlarıyla çizildi asla bölünemez.!!!ve inaıyorum pkk kaynaklarını ilk önce kurutmaya gidilse sonu gelicek inşallah yılmak yok !!
__________________ ![]() KeŞqE hEp çOCuq KaLsAqtA kALpLeRiMiZ yErİnE dİzLeRiMiZ KaNaSa...! |
| | |
![]() |
| Tags: biter, nasil, pkk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|