![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: antalya
lütfen bu klibi sonuna kadar izleyin Konu Jamjit tarafından (03-13-2008 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Allah yardımcıları olsun kahraman ordumuzun ...
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Ruh Halim: | Size pkk nın ne olduğunu söyleyeyim. Şu an izindeyim 87/3 tertip olarak askerliğimi yapmaktayım. Oradan yorumlar yazıyorsunuz kolay zannediyorsunuz bakın arkadaşlar sözüm askerden kaçanlara vatani görevini yapmayanlaradır. İnanın hiç kolay değil hemde hiç kolay değil insanın en çok zoruna giden şudur. Sen orada soğukta dağın başındasın vatan için evet vatan için vatana bakıyorum ben örnek ben kızlar barlarda diskolarda yaş daha 15 bi rack mıdır nedir tutturmuşlar oralarını buralarını boyuyolar sonra onlar ilerde 20 yaşında ya uyuşturucu kullanıyorlar yada orası burası oynanmış kızlar oluyorlar adı ne aşk aşk birleşme değildirki. Aşkı bile mahvediyorlar. Sonra sen tut nişanlını askerde dağlarda seni koruyan nişanlını içerden başka erkeklerle aldat. Bana yağpılan bu ve ben halen görevimi yapıyorum soruyorum size kolaymı inanın hiç birşey kolay değil ne mutlu Türküm diyene bizler yinede sizleri koruyacagız mecbur oldugumuz için değil şehit olanarkadaşlarımız için ve vatanımız için çünki bu toprakların dilinden artık anlıyorum pkk ya gelince vatansızlar o vadide elimden zor kurtuldunuz kaçtınız gene ama Şehit olan piyade komando Halit in ve Piyade komando onbaşı mahmut un öcünü sizlerden alıcam inanın alıcam. HER TÜRK ASKER DOĞAR 87*3 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | hiçbir asil Türk gencinden bu konuda şüphem yok ...
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: gunes, operasyonu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|