![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Super Moderator |
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | gebersin serefsizler
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | söylediklerine kendileri inanıyorlar mı acaba bunlar haber diye yapmışlar ellerinde başka bişey yok çünkü bi yumak saçmalık işte saldırı fiyaskoymuş baksanıza ![]() ![]() ![]()
__________________ ÖLÜMDEN KORKACAK NE VAR AZRAİL'DE OLSA GELEN MELEK DEİL Mİ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Vidyoyu koyanla konuştum da sadece Türkiyedeki haberlere bağlı kalma olaya buradan da bak 15 köyü bombaladı askerleriniz 2 sivil öldü katliam yaptınız falan dedi Ne katliam yapmışız be 2 sivil 15 köyden ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | çok merak ediorum onların yıllardır sivillerimizin evlatlarını alarak onlara resmen işkence etmeleri katliam olmuo da bizim 2 tane sivil öldürmemiz mi katliam oluo ?? |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | soysuz köpekler o adamda roj tv nin adamıdır kesin..
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. | |
| | |
![]() |
| Tags: nasil, operasyonu, roj, verdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|