![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | 25 Kasım 2007 Pazar 13:26 PKK dağa nasıl adam çıkarıyor? Bölgede yaşayan vatandaşlar anlatıyor; Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman kazandırmak için mafyatik yöntemlere başvurduğu ortaya çıktı. Van’ın Başkale ilçesi yakınlarındaki Oğulveren Köyü’nü basan PKK, 7 kişiyi kaçırmıştı. Bu olayın üzerinde hakettiği kadar durulmadı. Bu kaçırılma olayından sonra bölgede yaşayan vatandaşlar bakın neler anlattı; "PKK bu köydeki 40 haneden tam 280 bin YTL istedi. Zaten son zamanlarda kafasına göre haraç çıkartıyor. Bana geliyor, sana dokunmamızı istemiyorsan bu yıl 10 bin YTL vereceksin diyor. Vermezsem gelip kaçırıyor. Orada yaşanılan tipik bir haraçtır. Vatandaş nasıl versin o parayı. Kaçırdılar. Diğer vatandaşlara ibret olsun istiyorlar..." Uyuşturucu ticaretinin yanında bir de haraççılığa başlamış bu kanlı örgüt nasıl çalışıyor o bölgede? "İran’la sınır kapısı Esendere’nin kapatılması Hakkari-Var bölgesi için hiç iyi olmadı. Eskiden iyi-kötü sınır ticareti yapılırdı, şimdi ortalık kaçakçıya kaldı. Vatandaş aç. PKK’nın sistemi şöyle çalışıyor. Mesela bana haber gönderiyor. Eğer ben, komşumun savaşacak güçteki oğlunu ikna edip örgüte yollarsam bana 10 bin dolar veriyor. Hayır babasıyla bağlantı kurar, çocuğu örgüte babası yollarsa ben 2 bin dolar alıyorum, babası 8 bin dolar. Bölgede her evde sekiz-on çocuk var. Babalar para karşılığı çocuklarını örgüte kolay yollayabiliyor...’ Peki kanlı örgütün bünyesinde kimler var? ‘Herkes var. En çok Ermeniler var. Kürt kadar Türk de var. İranlı, Arap var. Parayı gören geliyor. Çünkü artık bir dava yok ortada, para var ve herkes onu kazanmaya bakıyor...’ Star / Ardan ZENTÜRK
__________________ Hacı Bektaş yolu ulu bir yoldur Çamura basarak toz etmesinler Hakk'a gidenlerin hepsi kuldur Bizi bu dergâhtan yoz etmesinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Gönüllü giden salaklar olduğu gibi zorla götürülen ellerinden kaçmaya calısırken ölenlerin sayısıda cok fazla Nerden biliosun derseniz bende terör yüzünden köyü boşaltılan doğululardanım Az cok orda olanı biteni bilirim Bu terör lanetinın bitmesı dılegıyle |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | onlar öyle bir korunuyor ki aklın hayalin durur. Onlara doğru hamle yapanın ya arabasında bomba oluyor ya bindiği helikopter düşüyor. Onun yerine dağlarda arama yapmak daha mantıklı geliyor olabilir
__________________ Hacı Bektaş yolu ulu bir yoldur Çamura basarak toz etmesinler Hakk'a gidenlerin hepsi kuldur Bizi bu dergâhtan yoz etmesinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member | orasıda doğru ama amerika onların neler yaptığını çok ii biliyor uzaydan uydularla herşeyleri görüyorlar peki nedn türkiyenin haberi yok bu olaylardan yapılacak saldırılardan neden haberdar edilmioruz.. türkiyeye oyun oynanıyor ama daha kimse farkına varamadı... veya farkına varıldı ama harekete geçmediler... bu devlete akıl sır ermez.. bi türban sorununu birde pkkyı halledemediler..
__________________ &&KRALİÇE&& Konu mobimag tarafından (12-09-2007 Saat 12:45 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | En önce farkına varması gerekenler dışında herkes farkına vardı kimin kral kimin kralcı hangi peşmergenin hangi şerefsizin maşası olduğunu bilmesi gerekenler dışında herkes biliyor. Uluslararası gizli antlaşmalar var belki onların maddesindedir ya da topraklarımızda gözü olanlar yardım edelim etmeyelim tezkere operasyon olmasın gibi oyalama taktikleriyle pkk nın bizi biraz daha yıpratmasını bekliyorlar ve eminim halk bu kadar teröre hayır yürüyüşü yapmasa başbakan hala sağa sola gidiyor olurdu.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | demek bunlara para ordan geliyor...
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: cikarma, daga, nin, pkk, taktigi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|