![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | TİPLERİNE BAKIN ŞEREFSİZLERİN Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ŞÜ SİTEYİ DAHA PATLATAMADIK.... Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. Konu Senna tarafından (11-25-2007 Saat 06:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | bende bi tane hack sitesine verdim hiç ilgilenmediler sonundada bastım küfürü attılar siteden beni şerroLar ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
olmaz mı yav ben kendimi bildim bileli cigcigi var sonra cyberprotest var bikaç tane daha vardı da ezberimde değil şimdi
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | abi bi de şöyle düşün Biz nasıl PKK için uğraşıyorsak onların sitelerini hacklemeye çalışıyorsak. Onlar da aynı şekilde bize karşı koymaya çalışıyorlar. Düşün bakalım kaç tane PKK ya ana avrat dümdüz giden site var. Bu toplu nikah gibi bişey değil ki birer birer uğraşlır. Onların listesinde kaç tane patlatılacak site var allah bilir. Onu geçtim adam hacker olsa bile internet sitesi göçertmek için bir ton program ve donanım gerekiyor MSN gibi değil ki bu. Daha çok detay var da parmağım yoruldu ![]()
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Jamjit onlar laf dalasından baska bi **** yapamazlar korkma canım. hala benm kıçı kırır web sitemi patlatacaklar. dediğin insanlar. Salla turkiyede ki insanlar beleşçiler. Açık bulucaklar yada birisi hackkliceklerde onun açığından hack yapacaklar. Öle site mite bunlar hava civa salla değmez adamların bi taarflarını kaldırdığınıza |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | yok gerçi internet sitem yok ama biliyorum senin dediğin tipleri hazır programla msnimin şifresini değiştirip sonra ben hackerım diye dolanan çok kişi gördüm. Ama sanmıyorum yani yukarıda yazdığım iki grup ta çalışıyor. Tek başlarına çalışanlar var ki birisi Heroturk büyük ihtimalle duymuşsundur. Adam Türkçe dil desteği vermiyor diye Asus un internet sitesini 6 kere çökertti sonunda vermek zorunda kaldılar. Şu an önceden yaptığı bir suçun cezası olarak hackle ilgili donanımlarına el konmuş kışın ortasında geri alacak cihazlarını ve faaliyetlere başlayacak.
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: iki, olen, son, terorist |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|