![]() |
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Olabildiğince çok kişiye ulaştırmaya çalışın. Komple alın başka forumlara taşıyın arkadaşlarınıza mail yollayın, facebook profilinize koyun. Halkı bilinçlendirin. ![]() Konu Jamjit tarafından (11-12-2007 Saat 04:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Bunu biliyorum buda gercek. Hükümetin yönetim kurulunda şeyh saitin torunu olunca bir şey olmuyor. DTP lilerin bu gün neden böyle konuştugunu sanıyorsunuz. Eskiden bundan daha az konuşmalarına ragmen dagıtıyorlardı. Şimdi ise durum ortada ayıracagız diyorlar. pkklıyız diyorlar ne oluyor hiç bir şey.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Banada Mail Gelmişti Bu Resim..diyarbakir Belediyesine Harbidende Yaziklar Olsun Ama...yazik...
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | yazık diyarbakır sana yazık...
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Bu resmi her görüşümde içim acır içim Atam rahat uyu bu vatan bize emanet diyenlerin bu lafı ne kadar yürekten söledikleri belli oluyo :/ Yazık sahiden cok yazık Bu nedir ya bu nedir ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: ANTALYA
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | arkadaşlar sakın yanlış anlamayın fakat bu görüntüdeki mezarlık d.bakırda değil kandil dedir.mardin-diyarbakır bölgesinde asteğmen olarak vatani görevimi yaptım.Bölgeyi ve oradaki birlikleri tanıma fırsatım oldu.D.bakır belediyesi şanlı ordumuz sayesinde asla böyle bir tablo yaratamaz.Benim bölgede gördüğüm terörist mezarları mezarlıklarda bile değil dağda tarlada dağınık ve tek tek şekilde gömülmüş. bu fotoğraf malesef internet aldatmacasıdır. |
| | |
![]() |
| Tags: mezarligi, utanc |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|