![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | arkadaşlar size geçen gün msnye gelen bir maili okutmak istiyorum.Bilmiyorum bu ne kadar doğru ama bunları bikmek hakkımız.Bizde ona göre davranıp ona göre düşmanlarımızı iyi tanımalıyız...İşte o mail gözdenin teyzesinin kızı bu temmuzda bir Dr. la evlendi ve zorunlu dogu görevi için hakkari yuksekova hastanesine gittiler.su anda cocuk orada doktorluk yapıyor.bir şekilde onlara ulasmıs gözdeler ve cocuk demişki bu sayılar yanlısmıs toplam su anda 54 sehidimiz varmıs...ayaklanma cıkmasın diye cesetleri bekletiyorlarmıs...ailelere de henuz dönmediler operasyondalar deniyormus daha sonra da mayına bastılar denecekmiş...onlar daha cok öldürdü olmasın diye...doktor olan cocugun psikolojisi alt üst olmus sabaha kadar kesik kol ve bacaklar diktim diyormus...bizim devlet özellikle hakkariyle iletişim hatlarını koparmıs...tum bunlar bilinmesin diye.gözdenin teyzesinin kızı aglayarak telefonda resmen bir savas izliyorum balkondan daglar sabaha kadar bombalarla ışıl ışıldı demiş hakkariye giriş cıkış da yasaklanmıs...daha sonra telde kapanmıs |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Tahmin edilebilir bişey zaten resmen savaştayız. Eskiden bütün dünya yunanistan ordusunu destekliyordu yoksulluğumuza rağmen kazandık. Şimdi bütün dünya PKK yı destekliyor. Bu sefer düzenli bir ordumuz var ama. Bence şehit sayısı 100den bile fazladır savaş bitince toptan açıklarlar.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | evt ! hemen acıklamıyolar ! bu işler bittikten sona söylerler gizli bilgidir !
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member | Bence aynen dogru bir mail malesef , ayni durumu Amerika'da görüyorduk (california'da teyzemin yanina gittigim'de, bir aile 6 ay sonra ögrendi oglun'un öldügünü). Allah inshallah pkk'lilara gün yüzü göstermez, onlari destek veren kisiler'de.
__________________ People don't quit playing because they grow old. They grow old because they quit playing. ~ Oliver Wendell Holmes (1809-1894) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | çok kötü yaaa ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | evet o anda başbakan ingiltere ye gezmeye kaçtı vatanda kim kaldı o anda???
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: yaniyor, yuregimiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|