![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| 20.000'inci Üyemiz | Arkada$lar bu Videoyu kesinlikle izleyin..
$ehitler ölmez Vatan bölünmez...!!! Konu mobimag tarafından (10-29-2007 Saat 09:49 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | watch?=v den sonraki kısmını <YT></YT> içine koyarsan direkt izleyebiliriz < yerine [ yap ama diğer türlü vidyo koyduğumu sanıyor site ![]()
__________________ Hacı Bektaş yolu ulu bir yoldur Çamura basarak toz etmesinler Hakk'a gidenlerin hepsi kuldur Bizi bu dergâhtan yoz etmesinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | ![]() eft ole oluyo boswer ya bole de olur ! boswer mobi filan duzeltır sonA ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | paylaşımın teşekkürler
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | İşte Türk Askeri Budur Bu Yüzden Korkuyo Tüm Dünya Bizden Hainlerde eninde sonunda cezalarını çekicek genel kurmay başkanımızın bir açıklaması vardı bizim çektiğimiz acıların kat kat fazlasını tahmin edemeyecekleri kadar çok yaşayacaklardır... Tek Güvendiğim isim Komutanım Yaşar Büyükanıttır. Ya Sizin
__________________ Tarihler Yazdı Yinede Yazacak Türk Unutmadı Unutmayacak Ceddini, Şehidini Hep Anacak Bu Bayrak Semada Dalgalanacak. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | pylaşm için şkrler nereye gideceğiz bilemiyoruz artık...
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: gozyalarinizi, tutamayacaksiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|