![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Super Moderator | Bazıları forumda var biliyorum ama birarada ve ilgili konuda bulunması daha mantıklı geldi. Paçavralar Yakılsın
Çırpınırdın Karadeniz
Ses Çıkarma
BARIŞ SAVAŞLA KAZANILIR IRKÇI DEĞİL TÜRKÜM Önce rap sonra bir parça türkü ve sonunda Atatürkün konuşması
Bende açılmadı üstteki vidyo. Linkini koyuyorum o yüzden belki sizde de açılmaz diye Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Baron - G Şehitler Ölmez
Amsterdam Attack-Sehitlerimiz
Yan Ankara Yan
22 Temmuz Akşamı
Eshab-I Rap - Harp Caddesi !
13 Şehit Şırnak-Rap-Terör-Türkiye Bölünmez-Kaide&Leman Sam
Çılgın TÜRKLER Bitmez
____________________________________ ![]() Konu Jamjit tarafından (02-15-2008 Saat 04:46 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Güncelleme | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | tşkrler hepsini izleyemedim ama güzel olmuş ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | saol eline salıkk
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
![]() |
| Tags: bir, kac, video |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|