![]() |
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Fotoğraftaki görüntüler biraz bozulmuş bunun nedeni kanlı resimleri sayfalara taşımamak die açıklanıo aldıım yerde ps: fotoları büyütmek için üstüne tıklaın ![]() sınırdan hareketli kareler Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
Ruh Halim: | etkisiz hale getirilen teröristler Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | çok iyi resimler bide bunula ilgili bişey dicem benim arkadaşımın komşusunun kocası ırakta askerlik yapıyomuş bu haberler tvye çıkmıyomuş ama bomba ardıman olduu için şehitlerimizi bile alamıyolarmış |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | şehitler ölmez vatan bölünmez
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | bunları var ya canlandırıp canlandırıp bir daha öldürecen ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | Tamam eyvallah şerefliyiz de tokat atana diğer yanağını gösterme devri bitti be mobi. 80 asker indiren adam tam vuracakken "aman" derse dinlemem çenesine alttan alttan girerim valla.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | o kadar da demedik heralde zaten Türkiye pkk lılar için bi af yasası da çıkarmıştı bitti onların hakkı ama işkence etmeyede Türklük demem ben kusura bakmaın |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Bilmiyorum mobi yani adam TR'yi bölmek istiyor askerlerimizi şehit düşürüyor. Cezası tek bir kurşun. Çok saçma geliyo bana öldürdüğü askerin ölesiye kadar çektiği acıyı, ailesinin, dostlarının çektiği acıyı ona çektirmeden direk kafaya kurşun sıkmak onlara ödül olur bence.
| | |
![]() |
| Tags: bolgesi, catisma, etkisiz, getirilen, hale, teroristler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|