![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar ünlü tütün markası Philip Morris'i bilirsiniz. Bu firmanın ABD nin olduunu da bilirsiniz. ABD nin de terörün başı olduunu daha ii bilirsiniz. Şimdi bunun teoyla ne ilgisi var diceksiniz şöyle açıklayayim bi hocamız var türk dili hocası onunda bi akrabası marlboro (philip morris e bağlı markalardan) da genel müdürmüş sanırım o anlatmış hocayada şarkıcı Teomanın her konserinde sahneye sigara içerek çıktığını bilirsiniz peki nedenini biliomusunuz ?? ben size hocanın anlattıklarını söliimTeomanın Philip Morris şirketiyle anlaşması varmış her konserinde hatta çektiği bi film vardı gösterime bi türlü giremedi bu sigara davası yüzünden ordada sigara içio ve bütün içtiği markalar (parlament marlboro vs.) philip morris e ait anlatmak istediim asıl terörün içimizde olduğu ve ilk önce içimizdeki terörü bitirmemiz gerektiğidir Şunu da sölemek istiorumki eğer eliniz cebinize gidiosa vicdanınız el veriosa buyrun şimdi bu markalara para vererek hem kendinizi öldürün hemde pkk yı kendi elinizle beslein ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Malboro-mcdonals-içtiginiz Coca Cola Hepsi Pkk Ya Gidiyo Ztn...coca Cola Yerine Cola Turka Içsek Yerli Sermayeye Destek Versek Bundan Kat Kat Daha Iyi...
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: ist
Ruh Halim: | amerika, p.m., pkk, teoman filan tamam da arkadaşlar tekel özelleştirilmedi mi? samsun içsen maltepe içsen ne olur o para yine bizim devletimize gitmiyor ki ayrıca coca cola için demiyorum ama niye cola turka içicekmişiz? o da yeşil sermayeye, şeriatçılara, cumhuriyeti yıkmaya çalışanlara ait değil mi zaten? bunlar da amerika'nın uşağı değiller mi? ayrıca carrefour da bir fransız markasıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Antalya
Thanks: 16 Thanked 3 Times in 3 Posts | Pkk ya destek çıkanlar saymakla bitmez aklınızın ucundan geçmeyecek kişiler var şu an Emekli komutan Erdal Sarızeybek'in yazdığı "İhaneti Gördüm " adlı kitabını okuyorum. kitap bitsin bir özetini yazacağım buraya sizede okumanızı tavsiye ederim . |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: izmir
Konu zizulander tarafından (01-18-2008 Saat 01:43 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Tags: morristeomanpkk, philip |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|