![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Kahrolsun PKK Başkalarının terör örgütü ilan edemediğini biz ilan ettik |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Arkadaşlar pazartesi günü Sakarya Ünv olarak teröre lanet mitingi düzenledik. Kampüsten çark caddesine kadar elimizde bayraklarla askeriyenin önünden geçerek ağzımızda "KÜRT TÜRK KARDEŞTİR ABD KALLEŞTİR" , "BARZANİ ŞAŞIRMA SABIRMIZI TAŞIRMA" , "BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN" , "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" , "ŞEHİDİM HAKKINI BİZE HELAL ET" sloganlarıyla teröre lanet okuyarak yürüdük. Yolda karşılaştığımız gözü yaşlı ve aynı zamanda gururlu ninelerimiz, elinde bayrakla cama çıkan dedelerimiz, alkışlayan abilerimiz ablalarımız, bize destek veren (hatta su almak için girdiğimiz markette satılan bayrakları bize beleş olarak verip "alın alın dağıtın herkese" dien bakkal amca ) tüm esnaf bizi daha da coşkulandırdı. Tabi o gazla 5 km yol yürüdük ayrı konu (gerçi daha fazlaydı onlar bizi 5 km die kandırdı ama ) Daha sonra meşhur çark caddesine geldiğimizde esnafın teki koydu Ölürüm Türkiyem şarkısını biz tabi daha bi coşkuyla slogan atmaya başladık İşte o mitingden görüntülerrektörümüz konuşma yaparken hocalarımız bende burda bierdeim ama nerde ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Kendini kırmızı halka içine alsaydın ya haber bültenlerinin yaptığı gibi. Görelim adminimizin boyunu posunu
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | valla bende bulamadımki kendimi okadarda resmi büyülttüm küçülttüm yok ya da ben bulamıorum zaten üstümde günün anlam ve önemine uygun kırmızı bi kazak vardı (işin ilginç olanıysa bizim yürüyüşten haberimizin olmaması ve benm o kazağı tesadüfen giymemdi) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | olsun ya senin katılman önemliydi ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | abilerim ablalarım geçen gün star gazetesindede ODTÜden bin küsür öğrencinin yürüyeşe katıldığı yazıyodu belki daha çoktur ödev yaparken okumuştum ama kırmızı kazak uymuş |
| | |
![]() |
| Tags: lanet, sakarya, terore, unv, yagdirdi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|